“Ik woon bij een misbruiker die drugs gebruikt, en ik kan niet vertrekken”

8 views
“Ik woon bij een misbruiker die drugs gebruikt, en ik kan niet vertrekken” Details

Na een jaar van verkering nam de man me mee naar een andere stad om bij hem te wonen. Ik was achtergelaten zonder werk, zonder geliefden en vrienden. En zes maanden later zag ze de vreselijk onaangename jaloezie van haar man, die uitgroeide tot beledigingen. Waar ik ook ga, wie van de meisjes ontmoet. Ik was de schuldige dat zelfs de schuld gaf dat een van de mannen naar me keek.

Later begonnen wrede manipulaties, en toen begonnen ze mijn hand op mij op te steken. Het ergste is om dingen en constante spit in mijn gezicht te bederven. Hij spuugt me in het gezicht als ik huil en leg uit dat je niet zo kunt leven, dat het me pijn doet.

Na een tijdje vond ik mijn man in sigarettenzakken: hij loog dat dit zijn vrienden waren, maar ik weet dat hij drugs gebruikt. Het leek mij dat ik langzaam aan het sterven was, het allemaal ervoer. En nu begrijp ik dat ik zelf heb vermoord en het niet weet? Hoe terug te keren op een moment dat ik een gelukkig en zelfvoorzienend meisje was.

Nu ben ik onzeker, werkloos, met twee huisdieren. En met dit alles moet ik ergens wonen, een baan vinden om mezelf en huisdieren te bieden, of gewoon een einde te maken aan het leven. Ik weet niet wat ik moet doen. Elke dag stel ik het vertrek uit, omdat ik niet weet waar ik moet rennen. Ik heb geen familie: mijn vader en stiefmoeder zijn verlaten. Ik verloor alles, verloor mezelf. ik ben bang.

Gedurende 4 jaar leef ik in tranen en met het idee om door te geven aan het leven – ik wil niet zo verder leven. Maar ga aan het werk terwijl deze man in de buurt is, ik kan het niet. Ze laten me niet het huis uit, ze dreigen dat ze mijn resterende eigendom zullen bederven en hun hand opstaan. Help wat te doen?

Anastasia, 30 jaar oud

Anastasia, je hebt absoluut geen plaats genaamd “House”, die is ontworpen om te herstellen en te rusten. In moeilijke dagen en in de dagen van vermoeidheid streven we altijd naar ons huis, in onze eigen nerts. Op dit moment heb je nergens om op zijn minst een druppel kracht te tekenen om een ​​al extreem moeilijke situatie op te lossen. Daarom is de eerste stap misschien geen afwijking van een misbruikerman, maar een zoektocht naar https://savetoshop.nl/job-recruiters-are-using-ai-in-hiring-vox/ een resource -plaats. Vriendin, crisiscentra voor vrouwen. Het belangrijkste is om een ​​paar uur per week te zijn waar andere mensen de voorwaarden voor emotionele rust voor je zullen creëren.

Je schrijft dat de vader en de stiefmoeder van je zijn verlaten. Belangrijkste vraag: waar is uw moeder? Ze stierf en liet je als kind achter? Hoe heeft uw vader met de stiefmoeder behandeld?? In wat u zegt, is een onbeleefde aantrekkingskracht in de kindertijd, evenals verlies, via de rode lijn. En dit zijn twee lijnen die de vorming van uw persoonlijkheid hebben beïnvloed. Het verlies van moeder creëerde in je psyche een onbewuste gedachte dat je bent achtergelaten vanwege het feit dat je liefde niet waard bent. En de verdwijning van de belangrijkste persoon in het leven laat een ongelooflijk gat achter dat de gevoelens van leegte en eenzaamheid veroorzaakt.

Je ontmoette een spectaculaire man die prachtig keek en prachtig sprak. Er was een gevoel dat het dit prachtige web was dat je zou redden van pijnlijke ervaringen, omdat je een redder verwachtte (die kenmerkend is voor mensen met ernstige verwondingen in de kindertijd), die je emotioneel kunnen genezen. Daarom, zonder uw relatie in het echte leven te controleren, volgde u hem onmiddellijk. En de afwijzing van familieleden verhoogde alleen maar de noodzaak om te ontsnappen.

Ruwweg een beroep in de kindertijd heeft geleid tot het feit dat in omstandigheden waarin het onmogelijk is om terug te vechten en te ontsnappen, je hersenen een beschermende strategie hebben ontwikkeld om te “bevriezen”. Hoewel je begreep dat een man je vernedert en vernietigt, heb je gevries en kon hij hem niet met waardigheid beantwoorden. Bovendien vonden sommigen van jullie dat je geen recht hebt om jezelf te beschermen – een grove aantrekkingskracht in de kindertijd creëert een onbewuste fantasie in het kind dat hij slecht was en te wijten was, daarom verdient hij zulke wreedheid.

De behoefte aan een geliefde (in feite, bij moeder) en de gevolgen van wreedheid in de kindertijd leidden tot het feit dat je het leven en vrienden verliet om niet alleen te zijn, en raakte in misbruikrelaties. En na zoveel jaren, ondanks het begrip van alle horror die gebeurt, schrijft u: “Beëindig het leven, of u moet werken om ons te bieden”.

Opties om jezelf te kiezen alsof het niet bestaat. In tegenstelling tot het logische begrip van de situatie, geloof je onbewust niet dat iemand anders van je kan houden. Dit is het resultaat van zowel het verlaten van het gezin als de lange vernedering, die je begon te geloven. Ja, en onbeleefde aantrekkingskracht in het verleden vormde een stel dat “liefde” gelijk is aan “pijn”.

In je brief schreeuw je dat je bent gebroken en jezelf kwijtgeraakt. Een volwassene kan niet worden veranderd zonder zijn verlangen, dus uw persoonlijkheid blijft hetzelfde! Als u een vakantieplek kunt vinden, laat de volgende stap dan minimale acties zijn voor zelfverdediging. De misbruiker verliest het gevoel van macht, maar hij kan je de klok rond niet thuis houden. Bel de politie, zoek hulp van uw buren. Het is heel belangrijk om de man te laten zien dat je niet bang voor hem bent.

Probeer het te begrijpen: wat je precies om hem heen houdt? Vrees dat je niet van je houdt? Het gevoel dat je niet goed bent? Maar dit kost tijd. In uw geval is het probleem niet de afwezigheid van een zorgruimte, maar in een sterke emotionele afhankelijkheid van een persoon die blijkbaar de enige op u reageerde met warme en vriendelijkheid aan het begin van een relatie. Hoewel het duidelijk is dat het een manipulatie was. Daarom is het nu het belangrijkste om de middelen te verzamelen door korrels waarop u kunt vertrouwen om op emotioneel niveau uit deze relatie te komen.

Als u het slachtoffer bent van huiselijk geweld, kunt u steun zoeken door de volgende telefoons te bellen:

Centrum “Anna” (hulp aan vrouwen die eventuele woninggeweld hebben overleefd): 8 (800) 7000-600 (de organisatie heeft de status van “Buitenlandse Agent”)

Centrum “geweld.Nee ”: 8 (495) 916-3000 (de organisatie heeft de status van een ‘buitenlandse agent’)

  • Unified Hulpline van het ministerie van noodsituaties +7 (495) 400-99-99
  • Moskou Psychological Assistance Service +7 (499) 173-09-09
  • Gratis Crisis of Trust 8 (800) 333-44-34

Kijk ook naar de diensten van gratis psychologische hulp in uw stad, en er is ook gratis psychologische hulp online, bijvoorbeeld bij het ministerie van noodsituaties .

Details

Launch date:

Last Updated:

Version:

 
Developer
Published on August 9, 2022 by

admin

Member since: July 27, 2016

Similar Bots